Page 64 - Sinerji s9
P. 64
firmalar / Panini
Şiir tadında lezzetler
Bursa Organize Sanayi Bölgesi Meşelipark Sosyal Tesisleri’nin en yeni mekanı Panini Express, kahvaltı
ağırlıklı enfes tatlarıyla eşssiz bir lezzet ziyafeti sunuyor.
Bir şiir, bir lezzet mekanını ancak bu kadar iyi Panini Express’in işletme düsturu olmuş. larının vakit ayıramadığı zamanlarda en yakın
anlatabilir. Usta şair Cemal Süreya’nın ‘Yemek Bursa Organize Sanayi Bölgesi Meşeli Park Sos- yardımcılarının kendileri olduğunu dile geti-
yemek için ne düşünürsünüz bilmem ama, kah- yal Tesisleri’nin en yeni mekânı Panini Express, rerek, “Zeytinyağlı yemeklerden tutunda vak-
valtının mutlulukla bir ilgisi olmalı’ dizeleri, BOSB kahvaltı ve ev yemekleri ağırlıklı yeni bir işletme. tinizi alan, sizin misafirleriniz geldiğinde, fırsat
Meşelipark Sosyal Tesisleri’nde hizmete giren Panini Express’in sahibi Canan Karahan, diğer bulamadığınız tüm yemeklerinizi sizin yerinize
mekânlardan en büyük farklarının konuklarını, biz yapıyor ve teslim ediyoruz. Zaten mekânı
sıcak bir ortamda karşılayıp yeni tatlar eşliğinde, tasarlarken de hem zamandan kazanılabilecek
kendilerini evlerinde keyifli ve iyi hissettirmek hem de mekanın içine girdiğinde çıkmak iste-
olduğunu söyledi. meyeceğin bir yer hayal etmiştim. Sanırım oldu.
Ve şu an bütün dostarımızı bu keyifli mekanı-
Asıl mesleği iç mimarlık olan Karahan, 2 ay önce mızda ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz”
açtıkları Panini’nin istedikleri hedeflere heye- diye konuştu.
canla adım adım ilerlediğini belirterek, “İsim için
çok düşündük. Panini İtalyanların ünlü bir sand-
viç ekmeği, söylerken dudağınızda bir tebbes- PAKET SERVİSİ HİZMETE GİRECEK
süm oluşturuyor ve siz güne bir nebzede olsa Gelen konukların Panini’de yeni lezzetleri tattı-
gülümseyerek başlıyorsunuz. Bu durum olduk- ğını ve bu lezzetleri sevdikleri kişilerle paylaş-
ça keyif verici. Burası tamamen düşsel, kırmızı mak istediklerini ve talep üzerine paket servisini
acı biberleri saksıdan, sıcak Panini ekmekleri yakında hizmete sunacaklarını da bildiren Kara-
kokusu üzerinde fırından taze olarak tüketebili- han, haftanın altı günü sabah 6.30, akşam 19.00
yorsunuz. Bu da sanırım bizim dostlarımıza gös- arası açık olduklarını kaydetti. Karahan, “Aslında
terdiğimiz özenle ilgili” dedi. inanmak başarmanın yarısı, biz her sabah yeni
bir güne merhaba diyoruz ve bizle güne başla-
mak isteyen tüm dostlarımızı da ağırlamaktan
TAMAMEN EL ÜRÜNÜ mutluluk duyarız” dedi.
Karahan, kahvaltı ve ev yemekleri ağırlıklı çalış-
tıklarını, kilo ile satışların yapıldığını ve iş kadın-
62 BOSİAD SİNERJİ / Kasım - Aralık 2014